Több mint 10 beszállítóval, importőrrel vagyunk kapcsolatban, így munkaruházati termékeink széles palettát ölelnek fel, minden munkakört le tudunk fedni a piacon. Kapcsolatban állunk varrodákkal, szitanyomással és egyéb más logózási technológiákat alkalmazó cégekkel, így az egyedi munkaruhagyártást is rövid határidővel tudjuk vállalni. Az általános munkaruhák mellett megtalálhatóak nálunk többek között a következő védelmi ruházatok is:

 

Antisztatikus ruházatok

Az antisztatikus ruházatok alapanyaga elektromosan vezető tulajdonságúak. Ennek érdekében az alapanyaghoz segédanyagot kevernek, ami lehet szén, ezüst, réz rozsdanemez acél, vagy fémsó. Az így kapott vezető anyagot magába foglaló kelme biztonságosan összegyűjti, majd levezeti a sztatikus töltést. Ezért a védelem állandó és kimoshatatlan. Az antisztatikus védőruházatokat olyan esetben ajánljuk, amikor -ha a robbanás (gyulladás) ami bekövetkezhet, olyan kis kockázatot jelent a védőruha viselőjére, hogy nincs szükség hő és láng elleni védelemre. Alkalmazható pl. finommechanikai elektromos alkatrészeket összeszerelő üzemben, olajfinomítókban, gyógyszergyárakban, mezőgazdasági üzemekben stb.

Hő- és lánghatás elleni védelem

Hő és lánghatás elleni védőruhák biztosítják a különböző hőforrások (sugárzó, konvektív) elleni, másrészt a láng elleni védelmet.

Alumínium kifröccsenés elleni védelem

Speciális összetételű alapanyagok és ruházatok fejlesztésének célja, hogy olyan területeken is védelmet biztosítson, ahol egyedi követelményeknek kell, hogy megfeleljen a védőeszköz.

Lángmentes ruházatok

A lángmentesített alapanyagokból készülő védőruházatok általában 100% pamut, vagy kevertszálas alapanyagokból készülnek, és az alapanyag utólagos kikészítésével kapják meg a védelmi tulajdonságaikat. A lángmentesített alapanyagokból készült védőruhák olyan területeken alkalmazhatóak, ahol a korlátozott éghetőség elegendő védelmet jelent. Ezek a ruhák nem nyújtanak védelmet intenzív, hosszan tartó lánghatás ellen.

Felhasználási területek:

  • nehézipari munkák,
  • hegesztési munkák,
  • öntödei munkák,
  • fém és egyéb olvadékokkal végzett munkák

Ívkicsapás elleni védelem

A lángálló alapanyagokból készült ruházatok speciális változata ívhatás ellen is védelmet biztosít. Az ív és lángálló védőöltözetek elsődleges rendeltetése, hogy a feszültség alatt álló villamos berendezésekben vagy azok közelében munkát végző személyeket – rendellenesség következtében keletkező villamos ív által keltett – hirtelen lefolyású és magas hőmérsékletű hőhatás ellen megvédje. Megfelelő védelmet nyújtanak továbbá közvetlen hőhatás és lánghatás ellen kazánüzemi dolgozók részére, valamint azokon a területeken, ahol kontakt meleg és sugárzó hő együttes hatása érvényesül.

img_divider

Felkeltettük érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot.